Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Χρυσαυγίτες στους "πορτοκαλί", ΑΚΕΛικοί στη Θύρα 9

Ο φωνασκούντας κοκκινομούρης βουλευτής του ΔΗΣΥ από τη μια, που θέλει να... καταπολεμήσει εγκληματικότητα και ναρκωτικά και φωνάζει κατά της βίας στα γήπεδα, λέγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως έχει σχέσεις με τους χρυσαυγίτες που διείσδυσαν στις τάξεις των «πορτοκαλί» και πως συγκαταλέγεται στους «εγκεφάλους» που βρίσκονται πίσω από συρράξεις φανατισμένων οπαδών.

Στον πρόσφατο από την άλλη αγώνα της Ομόνοιας στη Λάρνακα, η πλειοψηφία των οργανωμένων της Θύρας 9 επέλεξαν να απουσιάσουν από το ΓΣΖ, ως απάντηση στην απαγόρευση εισόδου σε πέντε οπαδούς στους αγώνες της ομάδας από τη διοίκηση του σωματείου. Και, κινδυνεύοντας να μείνει άδεια η Θύρα 9, το Μεγάλο Κόμμα βρήκε και πάλι τη λύση: οργάνωσε κι έστειλε ένα τσούρμο οργανωμένα κομματόσκυλα για να... αναπληρώσουν το κενό των οργανωμένων!

Όλα αυτά όμως (καθώς και άλλα πολλά) οι απλοί φίλαθλοι δεν τα γνωρίζουν. Διότι είμαι πεπεισμένη πως αν τα γνώριζαν, αν ήξεραν πως το ποδόσφαιρο (κυρίως) είναι τόσο εγκλωβισμένο στα γρανάζια της «πολιτικής» και των ψευτο-ιδεολογιών, είμαι σίγουρη πως δε θα γέμιζαν τα γήπεδα! Έτσι όπως κατάντησαν το ποδόσφαιρο στον τόπο μας, νομίζω πως είναι καλύτερο να βάλουν λουκέτο, ώσπου να... φέρουν το νουν τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: