Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ζει και μας οδηγεί!;

Παρ'όλα τα δεινά που υπέφερε ο τόπος, κάποιοι δε βάζουν μυαλό και προκλητικά προσπαθούν να ζωντανέψουν φαντάσματα του παρελθόντος. Χωρίς ίχνος ντροπής προσπαθούν να «ωραιοποιήσουν» την πικρή ιστορική αλήθεια -προσπαθώντας ίσως να απεκδυθούν τις ευθύνες που βαραίνει το όνομά τους (ή ακόμα και τις πράξεις κάποιων).

Δείτε και θαυμάστε τους ανθρώπους που μας «αντιπροσωπεύουν» στη Βουλή. Τους ανθρώπους που θέλουν να αναδείξουν αυτούς που οδήγησαν την Κύπρο στη σημερινή τραγική κατάσταση, σε ήρωες (!). Δείτε και θαυμάστε αυτούς που επιλέγουν τα κόμματα ως υποψήφιους στα ψηφοδέλτιά τους, αυτούς που κάποιοι συμπολίτες μας ψηφίζουν ως άξιους να χειριστούν το παρόν και το μέλλον μας.

Ποιο άραγε μέλλον μας αξίζει όταν δεχόμαστε την παραποίηση της Ιστορίας μας, όταν έχουμε ιστορική μνήμη... χρυσόψαρου, όταν ανεχόμαστε την κοροϊδία και ανταμείβουμε με την ψήφο μας αυτούς που μας εμπαίζουν; Μήπως τελικά δεν είναι από καταπάτηση της ελευθερίας του λόγου που υποφέρει αυτός ο τόπος, αλλά από υπερβολική ελευθερία που φτάνει στα όρια της ασυδοσίας; Ντροπή!

Αυτά λοιπόν κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με την ανοχή βέβαια αυτών που θα έπρεπε να προβούν όχι απλά σε αυστηρές συστάσεις, αλλά και σε διαγραφές ακόμα...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Και στο facebook:
 
«Αυτή την ΠΕΜΠΤΗ, 13/05/2010, προσκαλούνται ΟΛΑ τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος μας να παρευρεθούν στην ομιλία στα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (http://www.facebook.com/l/4f559;Ε.ΛΑ.Μ.), (Ανδρέα Αραούζου 7Β (Δίπλα από το Υπουργείο Εμπορίας, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πάροδος Λεωφ. Μακαρίου)), στις γνωστές πλέον ώρες λειτουργίας των γραφείων (19:00 - 21:00), στην Λευκωσία.

Απαραίτητη η παρουσία όλων μας στην μοναδική ομιλία που διοργανώνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (http://www.facebook.com/l/4f559;Ε.ΛΑ.Μ.), με εκλεκτό προσκεκλημένο & ομιλητή τον γιο του "Άτρωτου" Νίκου Σαμψών, Σωτήρη Σαμψών.»



Ντροπή μας...

2 σχόλια:

Lexi_penitas είπε...

Περιμένω την αντίδραση του Ευρωπαϊκού ΔΗΣΥ. Κανονικά ο Σ. Σαμψών πρέπει να διαγραφεί. Θα είναι ο επίσημος ομιλητής σε εκδήλωση ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ οργάνωσης

Silvia είπε...

Αν δεν απατώμαι, θεωρήθηκε δικαιολογημένη η συμμετοχή του στην εκδήλωση, αφού αυτή αφορούσε τον πατέρα του...